Gratis meditasjon mot frykt

Nå handler det om å gi seg selv selvhjelp og inspirasjon til å bli mer hel i deg selv. Og det kan virke veldig vanskelig i disse tider. For hvor skal du egentlig starte.

Foto:Pixabay

Det jeg gjør er at jeg alltid meditere når jeg skal legge meg på kvelden, fordi da finner jeg roen til å se på hvilken energier som har vært med meg igjennom dagen og jeg får ett større overblikk.

Om jeg mediterer på dagen så føler jeg at jeg ikke får helt taket på alt som jeg gjør når jeg har fullstendig ro over meg. Jeg ser bedre og jeg legger merke til energier som ikke er så synlig på dagen , som på kvelden.

Kontakten til meg selv er også sterkere og tydeligere.

Klikk på linken over her å les nyeste artikkel på MittMedium, skrevet av meg

Jeg vil gjerne dele en sterk meditasjon som virkelig har vært svært effektiv i disse dager. For det er en sannhet at jeg kjenner dypt inni hjerte mitt den frykten og den hjerteåpningen som skjer der ute.

Smerten er ikke vond, men den ligger hele tiden å murrer i hjertet mitt. Noe som jeg kan oppleve som ubehagelig til tider. Jeg vet at dette ikke er min egen smerte, da jeg har det godt inni.

Som høy sensitiv så er det krevende å leve “normalt” når det er voldsomt der ute.

Denne meditasjonen har jeg tatt to ganger og dette ubehaget av en smerte som ikke gjør vondt , er borte. Så effektiv er den at den vil jeg gjerne dele med deg

Så over til meditasjonen.

Når du leser mine ord, så ønsker jeg at du skal se for deg alt jeg skriver om. Så er det lettere for deg å være i det.

Pust dypt ned i magen og helst helt ned i fotsålen og pust godt ut igjen. Dette kan du gjenta 3 ganger slik at du kjenner at du er helt rolig og tilstede inni deg selv.

Når du føler deg klar, så skal du se for deg ett stjerneskudd som er tent ,dette er det reneste lyset kommer ut ifra. Farven er hvit og den er brennende. Du vet at dette ikke skader deg , men den hjelper deg.

Foto: Pixabay

Så skal du tenke deg at du er i kontakt med det som ligger bak din fysiske kropp, i dine følelser og dine “blokkeringer”, i dine smerter . Lag gjerne form på hver enkel følelse du er i kontakt med som du ønsker å gjøre godt.

Du visualiserer at du er på innsiden av deg selv nå, for nå skal du transformere/endre på det som du ønsker er viktig akkurat her og nå.

Om det er tankene dine som er negative, fokuser på det stedet og finn formen på tankene dine.

Se for deg at stjerneskuddet starter å jobbe på den formen, du ser for deg at den formen endrer seg til noe godt.

Se gjerne for deg at stjerneskuddet som har det brennende lyset, gå fra side til side på formen. Fra mørket til lyset.

Om du finner en mørk motstand som er vanskelig å brenne bort, visualiser at du knuser denne motstanden med din egen kraft, mens du brenner formen.

Det er viktig at du føler at du er inni deg selv når du arbejder med dette, du har kontroll og du er mesteren til å fjerne dette.

Når du har fjernet de negative tankene med stjerneskuddet, så ta gjerne pause eller vent en eller to dager før du tar neste følelse.

Du kan bruke dette stjerneskuddet til alt av indre arbeid, som du ønsker å transformere. Fra mørket til lyset.

Det kan være at formen forsvinner i det du begynner å brenne bort det du ønsker, og det er helt fint.

La alt få lov til å falle seg naturlig i deg selv mens du arbeider med dette.

Når du føler du er ferdig med å gjøre denne gode meditasjonen så kan du begynne å komme tilbake til her og nå, merk etter og kjenn hvor godt du har det nå.

Ha tillit til din reise.

Håper du likte denne meditasjonen

Igjennom Utvid din bevissthet-medlemskap holder jeg mange meditasjoner som er meget effektiv for deg, les mer om medlemskapet her https://elisabethgimsoy.com/utvid-din-bevissthet/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.