Utvid din bevissthet- Medlemskap

Medlemskap for personlig utvikling og spiritualitet.

Ønsker du å utvide din bevissthet og din spiritualitet hvor personlig utvikling står i fokus?
Tiden vi er inne i handler nettopp om dette, utvide egen bevissthet, få en dypere forståelse av seg selv og din spiritualitet.

 Nå har du kjent lenge på at det er noe som vokser inni deg , noe som er nytt og noe som kjennes stort ut. Dette føles trygt og godt. Du ønsker å komme i kontakt med denne følelsen, denne nye energien som vokser i deg men du vet ikke helt hvordan og du ønsker hjelp til å se mer av det som ligger der for deg.

Du kjenner i deg at du trenger noe nytt i livet ditt, noe som kjennes nært og godt ut. Søket etter deg selv, søket etter å bli en bedre versjon av deg selv. Du har mange spørgsmål men lite svar. Du blir sliten og i ubalanse.  Og i det kan egoet ditt bli aktivert og du opplever at du aldri kommer deg frem eller videre i livet ditt , og det som hender svært ofte er at du blir værende i det, aksepterer at det er slikt for deg. Derfor ønsker jeg at du skal igjennom dette medlemskapet bli bevisst på det slik at du kan være i kontakt med din spirituelle side.  

Du ønsker å bli trygg på dine valg, du ønsker å kunne se og føle på hva som er rett for deg. Du ønsker en bedre kontakt med deg, din bevissthet og din spirituelle side.  Dette vil skje når du klarer å endre måten du ser ting på, fra ett annet perspektiv.I fra dette perspektivet ser du hva som er rett og galt for deg, hvem du ønsker som kjæreste, hvem du ønsker som sjef eller at du blir din egen sjef, hvordan du kan bli en veldig god kjæreste/ektefelle, en veldig god mor/far, hvordan du kan få balanse i din personlige økonomi,hvordan du kan veilede deg selv og ikke minst balanse i hverdagen din. Alle dine avgjørelser skjer via dette perspektivet. Deilig ikke sant? 

TRYKK HER FOR Å BLI MED

Jeg ønsker å hjelpe deg til å komme til dette perspektivet, hvor du får all den hjelpa du trenger til å oppnå dine drømmer og ønsker.

I dag lever jeg ett liv med min twinflame, ett liv jeg har drømt om, det lever jeg. 
Perspektivet jeg ønsker å lære deg har jeg brukt i mange år, ved hjelp av den har jeg drømme jobben, jeg bor på mitt paradis med de energiene som er rett for meg. Jeg har økonomisk balanse, jeg har god helse og jeg er den aller beste versjonen av meg selv. Jeg vant tittelen for verdens mest klarsynte og Jakten på den 6 sans . Alt dette fikk jeg til fordi jeg lærte meg å bruke dette perspektivet! Perspektivet som er så rent, ekte og ærlig. 

Så om du ønsker en mentor eller spirituell veileder i livet ditt så vil jeg gjerne hjelpe deg. 

Dette er ikke ett medlemskap for deg om du ønsker en quickfix. 

Dette får du igjennom medlemskapet

Livesendinger

 Får du 2-4 ganger i mnd livesending om energimessige perspektiver, kollektiv og det som skjer inni deg selv , pluss aktuelle temaer.

Disse livesendingene er veldig populære. 

Her får du mulighet til å stille spørgsmål underveis og i etterkant av sendingen. Alle livesendingene blir lagret, så de kan du se på når det passer for deg om du ikke har mulighet til å delta .

Meditasjoner

1-2 Meditasjoner i mnd og disse skjer live. Dette skjer uten musikk og andre momenter som kan forstyrre, fordi jeg ønsker at du skal være helt tilstede i din kropp.

Du spør, jeg svarer

Siste fredag i hver mnd så åpner jeg opp for dine spørgsmål som handler om din personlige utvikling . Det er alltid mange spørsmål som kommer underveis og her svarer jeg på dem og gir deg personlig råd og veiledning og dette kan være til stor hjelp for andre også.

Tema

Nytt tema hver mnd. Det kan skje endringer underveis fordi en spirituell reise skjer hele tiden uavhengi av tema. Igjennom disse tema, så kommer det også teknikker og øvelser til deg.

Bonuser

Bonuser vil skje. ( feks minitrening på ditt klarsynhet, healing, manifistering m.m)

Felleskap

Du vil nå få muligheten til å få kontakt med andre spirituelle som er like intressert i personlig utvikling som deg og det er så magisk. Her får du masse inspirasjon og glede.

Personlig support

 Jeg har en jordnær og varm tilnærming til å hjelpe deg, så om du trenger hjelp underveis så kan jeg hjelpe deg med dine spørsmål. Om du ønsker privat konsultasjon så får du 15% avslag med dette medlemskapet.

Lukket facebook gruppe

Dette skjer i en lukket Facebook gruppe og alt som skjer i medlemskapet er live. Ingenting lager jeg i forkant, alt skjer her og nå! Dette er fordi da får du de riktige energiene som du trenger ,og som gir mest løft og renhet til deg. Du vil oppleve at du får akkurat det du trenger , ikke for mye og ikke for lite. Dette er vigtig for at energiene skal få intrigreres og balanseres i dine energier.

Tiden er inne for å utvide din bevissthet.

TRYKK HER FOR Å BLI MED

Dette er ett unikt medlemskap for deg og jeg gleder meg stort til å kunne hjelpe deg. 

 

For alt dette koster det KUN 299,- i mnd og det er uten bindinstid. ( Danske kroner) 1 mnd oppsigelse

Du kan melde deg på når du ønsker underveis.

TRYKK HER FOR Å BLI MED

Om du ønsker å bli med så send meg en mail eller trykk på linken rett over her. Når du har gjort det så får du en mail av meg med bekreftelse og faktura. Når du har betalt fakturaen så får du tilgang til Facebook gruppen.

Velkommen til ett energifylt medlemskap

Klem fra Elisabeth 

TILBAKEMELDINGER FRA MEDLEMMER

Jeg er uendelig takknemlig for at jeg får lov å være en del av medlemskapet «utvid din bevissthet». Det å møte livet, hverdagen, mennesker og ikke minst møte alt som skjer rundt i verden med den største trygghet og ro er alt takket været Elisabeth og dette medlemskapet. Hun setter ord på de indre følelsene våre og tankene våre. Hun setter også ord på alt det som skjer på det ytre plan, som for eksempel hvorfor vi føler frykt og hvordan vi kan endre det. Det alle beste med Elisabeth er at hun er så varm, hun er ekte tvers igjennom. Hun er åpen, ærlig og ett godt medmenneske med god dose humor som gjør dette medlemskapet veldig jordnært. «Utvid din bevissthet» gir oss verktøy til å forstå det vi kjenner på, og hvordan vi kan gjøre endringer i oss selv for å få det beste livet vi ønsker oss, hvordan vi trygt kan stå stødig når det herjer som verst rundt oss. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette er det beste jeg har gjort for meg selv, uten å nøle. Det å kunne snakke sammen med andre i gruppen, dele tanker og erfaringer gjør det mindre ensomt og gir meg en enorm styrke.
Ingjerd Hætta
Hjemmeværende
Jeg synes det er helt nydelig å være en del av Utvid din bevissthet. Det er veldig godt å kunne dele det jeg går rundt å senser/kjenner på, og vite at andre går igjennom de samme tingene.De siste mnd har det skjedd mange energimessige forandringer. Da har det vært godt å lese nyhetsbrev , ett lite rom for refleksjoner med andre som også jobber med å utvide sin bevissthet. Det har gitt meg styrke. Elisabeth er også en fantastisk veileder som er varm, bryr seg om meg, deler masse erfaringer og trygger meg med dine svar. Hun er alltid oppdatert på de energiene som er aktuell fra dag til dag og kommuniserer ut det som hun får kanalisert til seg. Det treffer alltid. Hun lager også gode meditasjoner, som tar meg inn i energien og forløser. Alt i alt, medlemskapet er gull verdt for meg i hverdagen.
May Britt Brun
Universitetslektor
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.