Hvem er jeg

Kåret til verdens mest klarsynte

Hvem er Elisabeth.

 

Jeg er kjent som vinneren av Psychic Challenge international og Jakten på den 6 sans Norge. Jeg har vært så heldig som har medvirket i flere tv programmer og media igjennom 11 år som profesjonelt klarsynt/clairvoyant.

 

Hva gjør jeg i dag

 

I dag arbeider jeg som skribent for mittmedium.no, skriver mine egne artikler på min egen hjemmeside,veiledning av privat personer og bedrifter i hele Europa. Jeg underviser i medlemskapet ” Utvid din bevissthet” og driver med utleie av trehytter på Ærø i Danmark.

 

Jeg og min danske samboer med barna flyttet vi til Danmark i 2016 og til slutt fant vi plassen vår på Ærø. Bak alle trærne fant vi roen og lengselen vi hadde leita etter. Vi lever nå ett liv som passer våre verdier og det vi ønsker å være for hverandre som en familie.

 

Hvordan arbeider jeg

 

Jeg har brukt mange år på å finne veien inn i meg selv til å kunne veilede meg og deg ut ifra gamle energier inn i nye energier . For meg så fungerer ikke gamle oppskrifter, gamle strategier og gamle energier mer. De var en gang vigtig men nå som jeg kun arbeider med nye energier så er fasiten basert på hvor du er i deg selv og gnisten du har inni deg. Og finner du ikke gnisten, så finner jeg den for deg m.m

 

Når jeg arbeider spirituelt så bruker jeg ingen hjelpemidler , hverken engler, guider, hjelpere eller avdøde. Jeg er kjent for å se problemstillinger i fra flere perspektiver, da jeg har ett sterkt utviklet klarsyn. Så om du ønsker en veiledning med quickfix, avdødekontakt, kontakt med dine hjelpere/engler så er ikke jeg den rette for deg.

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

 

Veldig ofte så møter du på noe som kan gjøre deg usikker og du begynner og tvile. Når tvilen kommer så er det vanskelig blandt annet og ta valg. Det kan være alt ifra kjærlighetslivet, arbeid, familie, venner, økonomi, bedriften din m.m Så lenge du er åpne for endringer og åpen for å ta i mot under mine veiledninger så kan det bety at jeg kan være din startknapp til at du når dine ønske og dine mål. Er du usikker på hva du vil eller ønsker så kan jeg hjelpe deg til å bli trygg med å veilede deg inn til svaret. For det er en grunn til at du havnet her hos meg, for noe inni deg har guidet deg hit.

 

Jeg har hjulpet tusenvis av mennesker som har forskjellige situasjoner de trenger hjelp til. Uavhengi av tema så kobler jeg alltid opp min energi til din energi for å få informasjonen til å kunne hjelpe deg. Jeg leser det som ligger i deg, det som ligger rundt deg og det som ligger i fortiden og fremtiden. Jeg har fullstendig tilitt til at det som formidles til deg ,er det du trenger hjelp til akkurat her og nå. Det kan også hende at jeg ikke får tilgang til det du ønsker svar på, og det kan være fordi det ikke er vigtig for deg akkurat nå eller at du ikke skal vite det. Noe må skjebnen få lov å bestemme 🙂

 

Hva jeg ikke kan hjelpe deg med.

 

Jeg ser ikke på dø eller helse. Døden er noe jeg aldri ser på. Nettopp fordi det kan være ekstremt ødeleggende og farlig å dele med deg. Å få en dødsdom i tidlig alder er som at jeg ber deg om å stoppe å leve livet. Målet mitt er at du skal blomstre hver dag. Så det skal du ikke være bekymret for at jeg ser på. Jeg fokuserer heller aldri på dårlig ting under mine konsultasjoner.

 

Når det gjelder helse så kan det komme informasjon om hva årsaken kan komme av. Feks om du sliter med stress så kan jeg få informasjon om hvorfor det har skjedd. Større omfattende helseproblemer er noe jeg ikke ser på eller har overhodet ikke kompentase til , så da henviser jeg deg selvfølgelig til din fastlege. En klarsynt er ikke en lege og kan aldri stille diagnose.

 

Verden har nok av elendigheter så min oppgave å spre gode følelser og gi deg gode lyspunkter i livet ditt.

Klem fra 

Elisabeth

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.