Kåret til verdens mest klarsynte

HVEM ER JEG

Jeg heter Elisabeth Gimsøy og har samiske røtter. Jeg kommer fra en liten bygd utenfor Harstad som heter Boltås. Fra jeg var barn har jeg alltid visst at jeg har en større oppgave her på jorden, følte meg mange ganger som en utvalgt av noe større en meg selv. Dette ble starten på en lang reise med elendig økonomisk sans, psykopatiske forhold, manipulerende relasjoner, utroskap, flere diagnoser, mye flytting, følte meg som verdens verste mamma, lite kjærlighet ja lista er lang..

Heldigvis endret det seg.

Jeg fikk flere oppvåkninger på en tiårs periode. Jeg måtte se mitt eget mørket i forskjellige forkledninger, vondt med nødvendig. I denne oppstigningen falt alle maskene jeg hadde båret på, spesielt når jeg møtte min soulmate for 10 år siden. Da fant jeg endelig meg selv. Og det høres sikkert veldig klisje ut, men livet mitt snudde 180 grader.

Åndeligheten fikk en annen betydning for meg en hva jeg tidligere hadde erfart. Igjennom oppstigningen slapp jeg ett liv som ikke var den ekte og ærlige versjonen av meg selv til å ville bli den versjonen med å bare være hele meg i alt jeg gjør og er. Ikke bare mot meg selv, men mot mine nære, kjære, kunder, følgere, dyrene, naturen mm

Når oppgavene ble større, fikk jeg alltid større plass inni meg selv, som gjorde at jeg fikk større kontakt til universet som valgte meg.

FBE5B6B1-FDD7-4832-819E-A28718AA147B
HVORDAN ARBEIDER JEG

Jeg har brukt mange år på å finne veien inn i meg selv til å kunne veilede meg og deg ut ifra gamle energier inn i nye energier. For meg så fungerer ikke gamle oppskrifter, gamle strategier og gamle energier mer. De var en gang viktig, men nå som jeg kun arbeider med nye energier så er fasiten basert på hvor du er i deg selv og gnisten du har inni deg. Og finner du ikke gnisten, så finner jeg den for deg m.m.

Når jeg arbeider spirituelt så bruker jeg ingen hjelpemidler, hverken engler, guider, hjelpere eller avdøde. Jeg er kjent for å se problemstillinger i fra flere perspektiver, da jeg har ett sterkt utviklet klarsyn. Så om du ønsker en veiledning med quickfix, avdøde kontakt, kontakt med dine hjelpere/engler så er ikke jeg den rette for deg.

HVA KAN JEG HJELPE DEG MED?

Veldig ofte så møter du på noe som kan gjøre deg usikker og du begynner og tvile. Når tvilen kommer så er det vanskelig blant annet og ta valg. Det kan være alt ifra kjærlighetslivet, arbeid, familie, venner, økonomi, bedriften din m.m. Så lenge du er åpne for endringer og åpen for å ta imot under mine veiledninger så kan det bety at jeg kan være din startknapp til at du når dine ønske og dine mål. Er du usikker på hva du vil eller ønsker så kan jeg hjelpe deg til å bli trygg med å veilede deg inn til svaret. For det er en grunn til at du havnet her hos meg, for noe inni deg har guidet deg hit.

Jeg har hjulpet tusenvis av mennesker som har forskjellige situasjoner de trenger hjelp til. Uavhengig av tema så kobler jeg alltid opp min energi til din energi for å få informasjonen til å kunne hjelpe deg. Jeg leser det som ligger i deg, det som ligger rundt deg og det som ligger i fortiden og fremtiden. Jeg har fullstendig tillitt til at det som formidles til deg, er det du trenger hjelp til akkurat her og nå. Det kan også hende at jeg ikke får tilgang til det du ønsker svar på, og det kan være fordi det ikke er viktig for deg akkurat nå eller at du ikke skal vite det. Noe må skjebnen få lov å bestemme.

Hva jeg ikke kan hjelpe deg med.

Jeg ser ikke på død eller helse. Døden er noe jeg aldri ser på. Nettopp fordi det kan være ekstremt ødeleggende og farlig å dele med deg. Å få en dødsdom i tidlig alder er som at jeg ber deg om å stoppe å leve livet. Målet mitt er at du skal blomstre hver dag. Så det skal du ikke være bekymret for at jeg ser på. Jeg fokuserer heller aldri på dårlig ting under mine konsultasjoner.

Når det gjelder helse så kan det komme informasjon om hva årsaken kan komme av. F.eks. om du sliter med stress så kan jeg få informasjon om hvorfor det har skjedd. Større omfattende helseproblemer er noe jeg ikke ser på eller har overhodet ikke kompetanse til, så da henviser jeg deg selvfølgelig til din fastlege. En klarsynt er ikke en lege og kan aldri stille diagnose.

Klem fra
Elisabeth

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.