Jeg fikk spirituell kontakt med viruset

Jeg har en dag jeg kjenner på mye stillhet inni meg. Jeg finner ikke tak i noe som kan gi så større mening eller noe som kan virke oppløftende. Jeg føler litt for bare å være, inni meg selv.

Jeg har ikke stillhet for at jeg er redd men fordi jeg synes det er så godt. Jeg blir sliten av alle meninger og opplysninger som ligger der ute. Ikke fordi dem ikke har rett men fordi det er rett og slett for mye for min energi. Jeg blir sliten av det. Som at de ønsker oss inn i noe vi ikke skal være i. Det eneste jeg forholder meg til nå er å være hjemme.

På søndag , så tok jeg kontakt med viruset. Jeg tenkte jeg ville prøve å se om den energien kunne gi meg noe form for informasjon siden alt er energier.

Og den informasjonen jeg fikk var ikke bilder eller ord. Men symbolene i mine følelser fortalte meg veldig mye. Og når jeg fikk den informasjonen så kom en fullstendig ro over meg. At dette som skjer nå er så viktig. Dette er nødvendig for jorden vår, for kjærligheten, for vår økonomi, for hele mennesket. En krise står for endringer og det er nettopp det som skjer nå.

Vi har kjempet lenge nå, for oss selv, for jorden vår, for samhørigheten og den har vært langt ute i lang tid. Mennesker har hatt det vondt og det har vært en enorm ubalanse. Denne kulden som vi har kjent på i åresvis , begynner å smelte. Akkurat som alt rundt oss nå.

Jeg føler det har vært en kamp om å holde hodet over vannet og det gode er jo at vi har klart det og de fleste uten hjelp. De sier så mye om styrken vi bære med oss i dette, derfor møter vi nettopp denne nye energien som har kommet.

Den kommer nå for å få oss ned i kroppen vår, tilbake til kjernen vår, til den naturlige delen i oss. Helt fra start!

For 2 år siden var vi i en slags krise. Bodde i en campingvogn, kjente på skammen og den følelsen av å være veldig ensom. Når mennesker rundt oss vendte ryggen, fordi det var nedlatende. Vi valgte dette selv fordi vi ikke ville betale mange penger for å bo fancy. Akkurat på det tidspunktet hadde vi ikke andre valg og det måtte vi eie, noe vi gjorde.

3 mnd bodde vi der , før det løste seg. Situasjonen endret seg totalt. Fra å bo i København til å flytte til ei øy som vi aldri hadde hørt om.

Vi kom til Ærø i en bil med alt vi eide. Vi hadde opplåsbare senger og sofa. Vi starta helt på nytt, fra bunnen av! Og det er den følelsen jeg sitter med akkurat det som skjer nå. Vi skal ned , før vi kommer opp igjen. Fra ett annet utgangspunkt til et helt nytt utgangspunkt, som vi alle elsket og fremdeles gjør.

Skammen og ensomheten vi kjente på var vår egoisme. Og den egoismen skapte ett bildet på hvordan vi egentlig vi ønsket å ha det, for oss selv og ikke andres rygg. Og det står vi i nå også. Skammen for å ikke vær god nok i denne krisen , ensomheten som krisen skaper i dette.

Det var den tøffeste og verste reisen vi har hatt , men den hjalp oss enda mer til å komme inn i vår egen kjerne, vår kjærlighet , vår samhørighet og bry oss om vår nydelige jordklode.

Jeg ville ha gjort det igjen. For det innsiktet og den bevisstheten som kom ut av dette er ubeskrivelig. Selv om vi sto der og kjente på alt dette så skapte vi masse sammen, vi reiste Danmark rundt og opplevde en hel masse og vi lot oss ikke være preget av det kjipe. Fokuset vårt var å ha det bra og like livet slik det var. Noe jeg føler vi ble veldig god på.

Nå sitter jeg her og vi gjør akkurat de samme tingene som vikar gjort de siste årene, vi har ro inni oss, vi fokuserer på det som er viktig, vi leker med barna, har dype samtaler, vi liker livet vårt og vi er 100% bedre versjon av oss selv. Vi er bevisst på økologisk mat, ta vare på naturen og dyrene, fuglene som gir varme helt inn til hjertet.

Så er spørsmålet , har jeg levd denne krisen vi er i nå før? Jeg kjenner samme energi i dette og om det er tilfelle så lover jeg dere at dere vil komme til å digge livene deres og elske som aldri før!

Jeg sier ikke at dette er sannheten, men jeg skriver hva min sannhet er i dette.

Så kjære Corona , du skaper mye elendigheter men jeg vet du hjelper mer en vi aner der fremme 🙂

Til slutt, hold deg hjemme! Du kan redde liv med å gjøre det.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.