Er Donald trump og bill gates så gærne som vi blir fortalt

I skrivende stund kom jeg til å tenke på at det er en stund siden jeg har skreve ett innlegg her. Grunnen er rett og slett at det har vært vanskelig å finne energien til å skrive. For hva skulle man egentlig ha skrevet om i disse tider, folk er lei og slitene. Energien er lav kollektivt.

Og når energien er lav så handler det mye om det som leses på nettet. Når tiden går mest til å få med seg mest mulig av det som forgår så går mennesker i dvale. Mennesker mister kontakten innover i dette fordi det er svært lite positivt som finnes der ute nå.

De fyker opp i hodet og bli værende der. Når de blir værende der så klarer de ikke å merke etter sin kropp.

Det å holde avstand er noe vi har fått printet inn i vårt system, og er det egentlig positivt ? Absolutt ikke.

Avstanden vi må ha, gir oss større avstand enn det som har vært før Corona viruset. Og da er vi tilbake til det kalde samfunnet igjen, bare i større grad!

Det er så mange artikler der ut som alltid blir fremstilt veldig negativt, nettopp for å skape større frykt i oss mennesker. Og jeg ser at det klarer de helt fint. Så hva er egentlig målet i dette. For det er absolutt ett mål. Kanskje ikke på ett jordisk plan, men på ett spirituelt plan.

Målet er at vi våkner nå. Som er meget nødvendig!

Foto: Pixabay
En massiv eksplosjon av sjeler som våkner.

Det første de gjør er å bli sinna. De blir provosert på måten ting blir gjort på eller deles på alle medier. De forstår at noe er på gang og de merker at noe ikke stemmer.

Og det er her oppvåkning begynner å skje.

La oss ta noen eksempler. Bill Gates ønsker å lage en vaksine for dette viruset. Han har først og fremst ikke en bakgrunn som hverken lege eller forsker. Han har penger! Han ønsker heller ikke å vaksinere hans egne barn må jeg også tilføye. Han har makt. Alt for stor makt.

Og tidligere har ikke mennesker reagert så mye på han, men nå gjør de det. Bill Gates hjelper mange å våkne nå. Og det er sikkert ikke det lureste å si det nå i disse tider, men jeg gjør det alikavell.

Da Trump ble president for USA, så visste jeg den gangen at på ett tidpunkt vil han komme til å gjøre mange gode ting, og det skjer nå. Mange hater han , men han hjelper oss faktisk. Vi velger å se det negative fordi medier vil at vi skal hate han. Og hvorfor gjør de egentlig det? Er det fordi han gjør ting anderledes, snakker han sannhet? Hvorfor ønsker noen han bort fra dette..Jeg undres høyt. Jeg setter meg sjelden inn i alt, men jeg leser energiene i arbeidet hans og jeg ser virkelig at han bryr seg om rettferdighet. Og det er nettopp det vi mennesker trenger fremover. Han hjelper mennesker til å få rettferdighet.

På denne korte tiden har det kommet enorme påstander, mange konspirasjonsteorier og enorme frytk-masser frem. Hvem kan vi egentlig stole på?

Vi har mange store ledere her i verden som både er psykopater og narcissister og jeg har stor tro på at dette vil endre seg. Og det er vi mennesker som må endre det, ved å tørre å reagere, tørre å stole på hva vi ønsker med livene våre. Tørre å stole på at vi gjør ting riktig med å stole på vår intuisjon. Og ikke minst følge vår intuisjon.

Alt det vanskelig og tunge som skjer nå, hjelper oss faktisk in the end. Vi får ikke en ny verden på ett par mnd, dette tar tid. Og nå kan vi ikke vente på at disse lederene skal føre oss til denne nye verden, vi, jeg og du må starte med oss selv. Om vi skal vente på at de skal føre oss dit, så kan jeg garantere deg at den verden vil bli det samme som før. Og dit skal vi ikke mer.

Foto: Pixabay
Stol på din intuisjon

Men selv om det skjer en stor oppvåkning her på jorden nå, så er jeg veldig trygg på at den nye verden ikke vil være smertefull og vanskelig når vi kommer dit. På den andre siden av dette. En verden som vi har lengtet etter. Men du må begynne å merke din egen kropp, ikke legge livet ditt i andres hender og tro at du er trygg. Du må bli trygg i deg selv, med hele deg!

Er det å redde deg selv det rette ordet på å ha det godt oppi all denne endringen som skjer nå. Stol på din egen magefølelse, din egen intuisjon ! Kan virkelig ikke få sagt det nok. For her er ditt verktøy til din fremtidige hverdag.

Ikke la frykten ta deg. Pass på å innta små doser med nyheter av gangen slik at du alltid kan komme tilbake til deg selv og være i din egen kropp. Ta time out og finn gode følelser eller opplevelser som du vet gjør deg godt.

T A V A R E

Her kan du lese om da jeg fikk kontakt med viruset og hvorfor den har kommet hit til oss.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.