10 Ting du kan gjøre for å utvide din bevissthet

Foto: Pixabay
Tiden for å videreutvikle deg skjer fra dag til dag uten at du trenger å betale en krone for det. Men du leter kanskje hver dag etter lettvinte løsninger for at du skal slippe å bruke tiden på å utvikle deg. For du vil gjerne bli mer spirituell og finne en indre ro.

Jeg selv er tilhenger av langsom utvikling, for jeg har prøvd å ta kjappe løsninger, hastet meg igjennom årene og hoppet over mange viktige prosesser fordi jeg har hatt det så travelt.

Disse prosessene har ikke forsvunnet , de har kommet tilbake og det har gjort at jeg har falt tilbake på startstreken.

Selv om en spirituell utvikling tar tid så finnes det alltid noe godt i det mens man går veien. Og det trenger ikke å være sånn overspirituelle ting , men hvem er det egentlig som ønsker å være det egentlig. Sikkert mange men ikke alle 🙂

Jeg ønsker å dele mine tips som ikke gjør det uoverkommelig å utvikle seg i hverdagen. Bare du er åpne for det og litt bevisst på deg selv, så kan dette være til god hjelp for deg.

  1. Ta deg tid til å legge merke til hva dine sanser fanger opp. Når du spiser, hvordan det smaker, lukter og hvordan er konsistensen. Lukt på været som er der ute, dufter det godt? Kanskje du til og med kan smake på været om det feks regner eller snør. Kan du høre fuglene synge? Merk etter om hva dette gjør med deg. Gå med barfot utenfor og la jorda kontakte deg. Lukt på en blomst og legg merke til hva det gjør med deg.
  2. Fokuser på dine gode følelser og hold dem gjerne for deg selv. La dem få lov å bevege seg i deg, ikke del dem med noen. Merk etter, for kanskje du kan prøve å ha dem inni deg noen minutter eller kanskje timer. Behold dem tett inntil deg.
  3. Drikk masse vann, gjerne med sitron og ingefær. Det er rensende og du vil føle deg sunn og gir deg en følelse at du bryr deg om din helse når du drikker det, som gir en god følelse igjennom dagen.
  4. Steng ute drama som er der ute, sladder og negativitet for det blokkerer dine energier. Du mister fokuset og du får dårlige følelser rundt dette.
  5. Ha en plan igjennom dagen din, dette gjør at du holder deg samlet og fokuset. Som igjen gjør at du blir mer her og nå. Og når du er mer her og nå, så blir du automatisk mer bevisst.
  6. Tro på deg selv. Ikke snakk deg ned , men snakk deg selv opp. Er det ting du ikke er god på, så fokuser på det du ER god på. Har du en dårlig dag, så er det helt okey, ikke verdens undergang. Ny dag i morgen og det er viktig at du er din egen beste venn og gjerne ros deg selv for det du gjør.
  7. Gjør en forskjell, ikke bare i deg selv men også i andres liv. Når du gleder andre mennesker, så utvides masse energier i deg selv og du forløser.
  8. Skap egentid i din hverdag, en tid der du kun er deg selv og dine tanker.
  9. Mediter. Omså bare trekk pusten dypt inn 3 ganger med lukkende øyner. Alt hjelper.
  10. Ha mennesker rundt deg som vil deg godt, i oppriktighet.
Foto Pixabay
Dette er vel egentlig litt som min hverdag er.

Og når jeg skjønte at det var disse små endringene som skulle til at min hverdag ble en drøm å være i. Dette gir meg indre ro og det får meg til å se bedre av meg selv også til å se andre tydligere.

Den følelsen av at jeg hele tiden trodde jeg skulle være noe, gjorde til at jeg skilte meg selv fra min bevissthet. Jeg trodde jeg skulle være noe jeg ikke var. Så jeg måtte finne min vei som ga meg glede og troen.

Og når jeg begynte å leve mest mulig nøytralt og nedpå, så begynte min indre styke og spirituelle side å vokse kolossalt.

Så det er ikke de store tinge som skal til for at du skal komme i kontakt med din bevissthet.

Håper du likte innlegget og del gjerne om du ønsker andre skal lese.

Ønsker du personlig klarsynt veiledning så kan du ta kontakt her

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.