5 Tegn på at du har møtt din Tvillingsjel

Møte med en tvillingsjel er noen helt unikt og er ett sjeldent møte. Noen sier at du møter din tvillingsjel en gang i livet ditt. . Fordi møtet er noe du aldri har opplevd før.

Les mer om din soulmate her

Ingen vil påvirke deg mer en din tvillingsjel

Og dette handler om i en positiv retning av deg selv. Tvillingsjelen kommer inn å åpner hjertet ditt og din øyne for hvem du egentlig er.  Tvillingsjelen løfter deg til nye høyder av deg selv.

Etter første møtet vil du føle deg forandret

Allerede i det sekunder dere forlater hverandre etter første møtet vil du merke en stor forskjell inni deg selv. Du kan føle deg som ett halvt menneske, at den andre delen av deg mangler. Så allerede under første møtet, så utveksler du og din tvillingsjel tonnevis av energier mellom dere som vokser mer og mer i dere.Og du vil bare ha mer av det.

Du vil gjenkjenne tvillingsjelen med det samme

Når dere møtes så VET dere at dere to er ment for hverandre, fordi deres magnetisme på alle nivåer og lever vil bli ukontrollerbare. Det kan oppleves slitsomt fordi du har ikke sjans til å kontrollere alle dine følelser innvendig, som er så sterke og positive. På den gode måten. Den følelsen ekspandere ut i hele deg og ditt energifelt.

Du og din tvillingsjel har lik fortid, verdier og visjoner for verden

Dette er kanskje det mest unike med deg og din tvillingsjel. Historien bak dere er så like at det kan virke skremmende. Like problemer, relasjoner, forhold m.m. Dette gir resultatet av verdiene dere begge står for som oppleves veldig sunne og viktige. Fremtiden er veldig lys for dere.

Personlig opplevelse med tvillingsjel

Jeg er snart på det 7 år med min tvillingsjel og det har virkelig vært 7 år med vekst, kjærlighet og visdom. Jeg har aldri i hele mitt liv drømt om at alt det som har skjedd meg eller skjer meg , skulle jeg oppleve igjennom kjærligheten. Det er kanskje det villeste jeg har vært med på, på den gode måten. 

Vi begge var 100% klar for å møte hverandre,vi opplevde at fortiden vår ble helbredet når vi møttes. For siden den dagen vi møttes så har vi aldri snakket om tidligere forhold eller sårene etter disse forholdene. Fokuset var på hverandre, dele alt som skjedde oss i møte med hverandre . For det var så stort for oss begge og vi begge visste at vi aldri hadde møtt på noe lignende tidligere. Så alt var helt nytt for hverandre. Og vi fikk en ren og fin start sammen.

Møtet med en soulmate har jeg også vært i kontakt med, men jeg ser tilbake at det var utrolig mye som manglet. Blant annet kommunikasjonen. Noe som absolutt eksisterer i en tvillingsjel.  Men det å kunne kommunisere på alle plan, har vært så befriende og trygt. Ærligheten som skjer i kommunikasjonen er en stor befrielse for oss begge. Min tvillingsjel har lært meg utrolig mye om ærlighet feks. Si ting som det er, istede for å pakke det inn. Det har løftet min selvtilitt og kjærlighet enormt mye. 

Vi er hverandres bestevenner, kjærester,vi er knall gode på å være foreldre fordi vi begge utfyller hverandre på det området. Der jeg er dårlig på, lærer jeg av han og der jeg er god på, lærer han av meg. Det handler aldri om hvem som er best eller hvem kan mest. Vi hjelper hverandre . Vi løfter flokken der det trengs. 

Jeg kunne ha skrevet en bok om alt som har skjedd og skjer mellom oss, dager, mnd, år bak oss. Vi har opplevd så mange tøffe og tunge ting som jeg ikke forstår helt at vi har klart. Men en ting vi lærte fort, var at det som skjedde handlet ikke om oss, men av de ytre tingene som kom på vår vei. Så var det opp til oss å møte det fra oss som ett par. Og der har vi ALLTD vært sterke samme. 

Utifra hva våre verdier er, så vi har tatt valg ut ifra det. Og det er ikke alltid populært ,men det har vært viktig for oss. Målet vårt er at vi alltid skal ha det bra sammen som ett par, som foreldre og som bestevenner. Og for at det skal skje, så kommer også valgene med. Og vi har alltid tatt valg som vi har ment har vært best for oss. Og utifra det så har det skjedd mange fantastiske ting og opplevelser.Jeg angrer ikke ett sekund på noen av våre valg, fordi de tar oss med til ett magisk univers inni oss alle. Noen tøffe valg, noen tunge valg, noen lette valg, og vi ser in the end at ingen valg har vært feil!

Utfordringer

Nå må jeg faktisk tenke litt. Fordi vi har aldri hatt en høylytt diskusjon og vi diskutere veldig sjelden. Men han kan irritere meg og jeg kan irritere han. Så vi kan hapse litt på hverandre , når vi ser at det har pågått en stund så vet vi begge at vi trenger å skrifte energi. For da har vi vært i samme sirkel en stund og det er vi ikke så god på å være i. Heldigvis, så ser vi begge at vi må ha påfyll av andre omgivelser feks. Vi gjør noe med det og vi får det fint igjen. 

Vi gir hverandre space når vi trenger det. Men vi begge liker å være i hverandres space. For vi liker å være med hverandre. Fordi vi elsker hverandre.

Phu, dette ble en veldig forenklet versjon. Men energien i dette er viktigst å kjenne på. Dybden, forståelsen, respekten og kjærligheten. 

Har du møtt din tvillingsjel?

Takk for at du leste med.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.