Hvordan løfte deg selv , når du føler deg nede

Ett ønske du kjenner på hver dag, ett ønske om å få mer styr på hverdagen din og livet ditt.

Men vet ikke helt hvordan du skal starte det. Det virker så uoverkommelig for deg, for hvor skal du starte egentlig. Kanskje du til og med føler at du skulle ønske noen kunne si til deg nøyaktig hva du trenger å gjøre for å komme dit.

Jeg vil prøve å hjelpe deg med enkle tips, som kan gi deg ett lite puff for å komme nærmere deg selv. 

Det er en tung tid vi går igjennom nå, det er det ikke noe tvil om. Derfor er det enda mer viktig at du finner fokuset ditt og hva du ønsker å fokusere på. 

Noe som kan hjelpe deg er å ha noen å prate med som forstår deg, som ikke dømmer deg eller prøver å overta din reise. Om du ønsker å få ett annet perspektiv  på livet ditt så kan jeg hjelpe deg, med 1.1 session og linken under her kan du lese litt mer om det.

Om du ønsker å endre det litt selv så her kommer noen fine tips til deg fra meg.

  1. Husk at du har klart å komme deg helt hit, hvor du er i dag. Helt for deg selv. Din styrke som har visst seg igjennom den reisen du har hatt. Det er så viktig å tenke tilbake og erkjenne din reise. Det kan være at du ikke tenker så mye over det, men det bør du starte med. For det gir en enorm mestringsfølelse. Du er helt rå!
  2. Du har klart verre situasjoner en det du står i nå. For det har du garantert og det er også like viktig å tenke på. 
  3. Vanskelige tider gjorde deg visere og sterkere. 
  4. Finn styrken din med å tenke tilbake på når du følte deg best og få den følelsen tilbake. For du vet den ligger der.
  5. Vær god mot deg selv, og la deg selv heale. Ikke stress for å bli “perfekt” igjen. La deg selv ha det dårlig i de dagene du har det jævlig, la deg selv få lov å bare være akkurat der du er i deg selv. Har du ikke lyst å være sosial, så ikke vær det. Har du bare lyst å ligge i senga en hel dag, så gjør det!
  6. Meditere, pust , gå deg en tur og være tilstede i deg selv. Ikke gjem noe til senere. Start i dag!

Ikke gi opp for at du ikke tror det vil endre seg. En plass må du starte og hvorfor ikke starte i dag. Løfte deg selv opp av stolen og gjør ett grep for deg selv. Ikke for meg ,eller for andre men kun for deg selv. For jeg vet du ønsker det!

Tiden er allerede her hos deg i dag, nå. Og du lever ikke i fortiden, men nå. Fortiden kan du ikke gjøre noe med, selv ikke gårsdagen. Det du kan gjøre er å si til deg selv. ” Okey, jeg feilet big time og jeg angrer. Men grunnen til at det ble slik det ble var fordi jeg ikke hadde samme forståelse da som nå” 

Da går du inn å bekrefter deg selv, du går inn å gir omsorg til deg selv og du løfter deg selv. Spill av tid å dvele på det som har vært. Tenk om du brukte tiden du har nå på alt du kan gjøre som er helt nytt. Magisk! 

Uansett hvor bitter du og lei  du er for det som har skjedd  så er det dessverre ingen som kan gjøre noe for at du ikke skal være det ,andre enn deg selv. Det er realiteten. Du har en helt fantastisk energi til å løfte deg selv. Tenk den dagen du kan si høyt at du er virkelig en bra person. For du vil komme dit, når du tar valget om å løfte deg selv opp fra det som ikke er deg!

Ofte så har man ikke helt forståelse på hvorfor ting er som de er og hvorfor ting skjer. Og det er helt fint, vi trenger ikke svarene akkurat i dag, for de kommer gjerne når du er mottakelig og åpen for dem. En god regel er at du trenger ikke å haste deg igjennom livet , heldigvis. For klokka, timene, minuttene blir lenger når du ikke haster deg fremover. 

Om du er intressert i din personlige spirituelle reise så kan du bli med i medlemskapet Utvid din bevissthet som jeg leder. Det er allerede 40 stk som er medlem der, som får mye personlig og spirituell vekst igjennom livesendinger , meditasjoner og mye mer. Du kan lese mer om det i linken under her

Håper du likte innlegget, del gjerne eller legg igjen en kommentar ❤️

Klem fra Elisabeth 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.