Har vi sluttet å tenke?

Nå står vi her i denne krisen og den krisen har vi aldri kjent på før. Dette eneste vi har å forholde oss til er hva som står i nyhetene og det som formidles på sosiale medier.  Det er også mange konspirasjonsteorier ute å går. Frykten blir større og større. Mennesker blir mer og mer redd. 

Det som skremmer meg mest, det er ikke viruset men det er handlingene til menneskene i dette. Tror aldri jeg har opplevd så mye egoisme på en gang på kort tid. Folk er i karantene men de driter 200% på sine medmennesker som er i sårbare situasjoner helsemessig. De spytter dem i tryne regelrett. Så lenge det ikke angår dem selv så hvorfor skal de bry seg om andre. Bare de får det de trenger, så er de fornøyd! At de går rundt som eventuelt smittebærer og ikke har de store symptomene så er det ikke så farlig for andre. JO, det er nettopp det, det er! Livsfarlig. Mennesker kan dø pga disse menneskene! 

Jeg synes det er vanskelig å forholde meg til mennesker med disse holdningene! Og jeg er ikke alene om det.

Samtidig så er det viktig for dem som er i de sårbare gruppene om å holde seg innendørs og ta vare på seg selv i dette.

Hva med hamstringen av mat, har vi gått helt fra vette? Dette berøres ikke har vi blitt fortalt. Og det er det vi skal forholde oss til. Jeg forstår ikke hvor det går galt i den informasjonen. Hører dere ikke etter , lever vi på to forskjellige planenter?

Tenker vi slett ikke på at det også er andre som trenger mat, dopapir osv. Tenk om 90% kunne ha vendt hodet sitt ut av sin egen numse og tenkt 20 sekunder på andre trenger også å tørke seg i sin numse. Jeg hørte en historie at mennesker også hamstrer  insulin , der andre ikke får. Jeg blir helt skremt, med store bokstaver! Konsekvensen kan være dødelig..Det er så vilt å tenke på at vi mennesker som bor i noen av de mest lykkeligste land i verden, DET ER LØGN!  Dette er helt motsatt av å være lykkelig! Snakk om å føle seg lurt.

Hva med klimaet når all denne hamstringen pågår. Jeg orker ikke å tenke på hvor mye mat som vil bli kastet pga egoismen i mennesker. 

Om du er redd , så er det ikke fordi viruset er her. Men du er redd handlingene til menneskene. For det er nettopp der det går galt. Panikken og frykten for seg selv. Når ikke mennesker tar forhåndregeler så skaper det kaos. Men kaoset kommer ifra en plass og det er deg selv. 

Vi alle står her sammen i vårt samfunn men veldig mange nekter å løfte samfunnet sammen. Nå er det jo slik at det er foreløpig 2 uker med lock down..Hvorfor kan vi ikke sette egoet vårt til sides i disse to ukene og bare gjøre det som blir fortalt av ekspertene der ute. Bruke sunn fornuft og tenke på hvor godt det kan gjøre inni deg om du passer på den sårbare gruppen med å trekke deg tilbake med familien din. Bruke tiden din godt der du kan. La dette få lov å gå over av seg selv. 

Har vi egentlig sluttet å tenke selv? 

Dere mener folk er hysteriske av viruset. Men nei, dere skaper helt fint hysteriet selv. 

Viruset er dødelig for sårbare grupper, ikke for mennesker som er friske og raske. 

Så stopp å spre viruset og la mennesker få lov å leve!

 

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.