Tegn på at du har møtt din soulmate

Dette er noe du garantert tenker ofte på eller ønsker i livet ditt. Kanskje du allerede har møtt din soulmate. Jeg har lyst å bare si en ting først før du leser videre. Du kan oppleve din kjærlighet litt ulik fra det som står skrevet under her og det betyr ikke at din kjærlighet ikke er din soulmate. For det kan det absolutt være du har. Vi opplever kjærligheten forskjellig. Du er aldri usikker inni deg om du har truffet den eller ikke, du bare VET. Men det er også godt å lese om kjærligheten, for det er bare så fint og ekte.

Da jeg selv møtte min danske, så sluttet jeg å spørre andre om han var den riktige fordi jeg kjente det dypt inni meg at han var ment for meg. Den usikkerheten var helt borte, og jeg hadde en utrolig ro og en følelse av masse fred inni meg. Han er her hos meg og vi skaper masse kjærlighet sammen. Og det er nok for meg og han 🙂

Så tilbake til tegnene, for det er jo de vi ønsker å få en bekreftelse fra slik at vi kan finne roen. Kjærlighet er faktisk litt gøy å observere.

Her kan du lese mer om hvordan du får beskjeder fra dine spirituelle hjelpere https://elisabethgimsoy.com/beskjed-fra-spirituelle-hjelpere/

Du føler at du har kjent hverandre for alltid.

Allerede ved første møte så kan du oppleve at det er noe kjent med personen som står foran deg, praten går veldig lett og det kan skje at du plutselig åpner deg som en åpen bok uten at du klarer å stoppe deg selv. Du merker at du lengter allerede etter din soulmate 1 min etter dem forlater rommet.

Kommunikasjonen mellom dere flyter helt naturlig

Det finnes veldig lite som holder dine ord tilbake i munnen din når du møter din soulmate. Alt skjer så naturlig og lett. Du føler at du kan fortelle hele din livshistorie uten at du er redd for noe.

Dere deler like syn og har lik humor

Dere finner ut at dere har samme verdier og syn både på livet og fremtiden. Humoren er det veldig mye kjærlighet i. Humor fører til mange følelser på ett dypere plan.

Dere leser hverandres tanker

” Jeg skulle akkurat til å si det” , ” Jeg tenkte akkurat på det samme” Typisk tegn på at dere har en dypere kontakt og energi sammen.

Det er en sterk og gjensidig tiltrekning

Du kan bare ikke få nok av din soulmate. En veldig sterk seksuell kontakt blandt annet og en følelse at din soulamte er alt for deg.

Dere opplever deja vu når dere er rundt hverandre

Dette skjer titt og ofte under kommunikasjon eller om dere opplever noe sammen. Så kommer disse synene om at dette har dere opplevd sammen eller den følelsen at dere har vært på det stedet før.

Dere drømmer store drømmer sammen

Til evigheten og forbi. Det er plutselig ingen drømmer som er uoppnåelig sammen med din soulmate. Dere er sterke og hel sammen.

Dere føler dere naturlig avslappet og komfortabel rundt hverandre

Den roen og freden som bringer med ett slikt kjærlighets forhold er unikt. Dere gir hverandre rom og plass til. være akkurat den du ønsker å være

Dere har veldig lik livs erfaring

Denne har stor betydning i forholdet. Det å forstå hverandres fortid og se hverandre i det, er veldig viktig. Dette gir dere en følelse av at dere ikke trenger å snakke så mye om den, da dere begge føler at fortiden ikke handler om dere.

Det er en følelse av forløsning til å endelig ha denne personen i ditt liv

Healing må nevnes her. En følelse av at smertene forsvinner fra sinnet ditt og det kan føles at du blir en bedre versjon av deg selv med det samme.

Dere avslutter hverandres setninger

En søt opplevelse , som gir ett smil rundt munnen til hverandre med ett glimt i øyet.

Kos deg med din soulmate.

Utvid din bevisshet-medlemskap , link https://elisabethgimsoy.com/utvid-din-bevissthet/

[convertkit form=1195263]

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.