10 tips til å bli mer intuitiv

Intuisjonen spiller en enorm rolle i våres hverdag. Jeg mener at intuisjonen er mer kraftfult enn våre tanker.

De fleste av oss har opplevd å ha en magefølelsen -det ubeviste, som får oss til å gjøre ting uten at vi egentlig skjønner hvorfor eller hvordan du bare vet det. Intuisjonen er forskjellig fra det å tenke, det er forskjellig fra logisk til analyse. Det er å vite uten å vite.

Vår intuisjon er der hele tiden, bevisst som ubevisst. Vår intuisjon leser alltid enhver situasjon som forsøker å styre oss til å ta det beste valget for oss selv. Er du oppmerksom på denne indre stemmen? Eller lever vi ett liv som sperrer for denne tilgangen. Styrke å pleie av vår magefølelse/intuisjon, og leve ett liv hvor vi lever av vår intuitive visdom, er viktig for at vi skal trives i vårt daglige liv.

Her er 10 ting du kan gjøre for å komme i kontakt med din intuisjon.

# 1. Du lytter til den indre stemmen.

Her handler det om balanse mellom intuisjonen og tankegangen for å komme nærmere svaret. Det er viktig å merke forskjellen på hva er intuisjon og hva er tanker. Etterhvert kjenner du forskjellen på følelsen du får inni deg selv når du er i kontakt med intuisjonen..Du lager en følelse på hver og en av dem. Jeg liker å bruke ordet egoet på våre tanker, for den kjennes hard ut for meg og kan være en sabotør for min intuisjon , så når jeg ikke er i kontakt med egoet så har intuisjonen min lettere for å komme til.

# 2. Du bruker masse til på avslapping

Er det noe som setter en stor brems på din intuisjon er når du har for mye å se til, at ting kan virke overveldende og stressfylt. Så bruk mye tid på å slappe av. Når du våkner så ligg gjerne litt i sengen før du står opp, har flere timeout i løpet av en dag bare for å roe ned tempoet litt. Så bli mer bevist på at du trenger mye ro. Hilsen hun som legger seg kl 21. Jeg lytter til hva jeg trenger å ikke trenger.

# 3. Du bruker tid på å være alene

Om du ønsker å komme i kontakt med din intuisjon er alenetid det mest effektive du kan gjøre. Dette gir plass til kreative tenking og det kan gi plass til indre visdom av deg selv. Du trenger mye alene tid, så mye at du kan føle deg som introvert. Men alene tiden gir deg masse plass til alt som skjer, du blir veldig tydelig og klar igjennom hverdagen din. Får jeg ikke alene tid så blir jeg urolig og har det ikke godt inni.

# 4. Du mediterer

Å meditere kan være veldig effektiv for å kontakte intuisjonen din. For den øker intuisjonen, medfølelse, kreativitet og fred er noen av punktene som meditasjon gir. Meditasjon har alltid fulgt meg, noen ganger så er den litt utydelig mens andre ganger er den tydelig. Husk, at det finnes flere måter å meditere på. Når jeg går tur så mediterer jeg, når jeg kjøre bil, når jeg er i naturen, når jeg hører musikk osv. Det trenger ikke å være i lotusstilling eller reise ut av sinnet ditt for å oppnå ro eller kontakt med din intuisjon. Å starte med puste ned i magen er en god begynnelse, for noen ganger så puster vi med brystkassa.

# 5. Du er kreativ

Kreative mennesker er ofte veldig intuitiv .Du kan ha ett meget fargerikt tankesett, så mye at du blir overstimulert over deg selv. Om du feks elsker å male eller tegne så øker også din intuisjon i dette. Så det er en styrke å være kreativ.

# 6. Du lytter til din kropp

Din kropp gir deg signaler når du tuner meg inn på den. Det kan være at du har opplevd at du får sug i magen eller at du bare visste noe var galt , så er det intuisjonen din som sender signaler til kroppen din. Det er jo en grunn til at det heter magefølelse. Forskningen mener at følelser og intuisjon er forankret i den “andre hjernen” som er i tarmen.

# 7. Du er oppmerksom på dine drømmer

Både drømmer og intuisjon kommer ifra det ubevisste , så det er en fin måte å begynne å utnytte den del av deg også. Være oppmerksom på dine drømmer. Jeg liker å vite mer om denne delen, da jeg drømmer utrolig mye. Og drømmer hjelper meg utrolig mye til å forstå bedre av det som skjer i det våkene liv.

# 8. Du slipper de negative følelsene

Negative følelser er veldig sterke følelser som kan absolutt stenge av intuisjonen. Har du noen gang opplevd når du er i negative følelser så føler du at du ikke føler at du er deg selv? Så om du er deprimert så svikter intuisjonen og spesielt om du er bitter eller sinna. Så det å ha friske sunne følelser er meget viktig i kontakt med din intuisjon. Du kan godt ha dårlige dager men det går sjelden ut over intuisjonen din fordi den klarer seg bedre når du er i stand til å gi slipp på negative følelser, istede for å undertrykke dem eller bære dem igjennom dagen din.

# 9. Du observerer

For at du skal få ett overblikk over hvordan intuisjon din viser seg for deg i ditt liv så tren din oppmerksomhet. Registrer ting som viser seg mer tydelig enn andre ting, kanskje du kan skrive dem ned eller skrive dagbok. Spesielt om du skjer noe merkelig/uvanlig i livet ditt så kan dette være noe intuisjonen din prøver å fortelle deg noe. Jo mer du er oppmerksom jo mer vil dette vise seg for deg i din hver dag. Du observere mye igjennom din dag, for det ligger mye informasjon for deg i det. Både via kunder, Instagram, Facebook, familie osv. Prøv å vær en observatør i noen dager så skal du se at du plutselig ser mer.

# 10. Du får dyp kontakt med andre

Den empatiske i dette. Dette handler om at du får straks medfølelse om du sitter å observere det som skjer rundt deg. Det kan handle om at du ser en edderkopp kravle rundt på beinet til typen eller dama de og du får plutselig den følelsen av det skjer med deg også..den følelsen. Eller du ser noe rørende mellom to personer på tv, at du får tårer i øyene da du føler du er i samme følelse som dem er. Jeg hører alt du føler.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.