Dette blokkerer ditt klarsyn

Her tror jeg ville alle har vært , det å ikke få kontakten til vårt klarsyn/intuisjon. 

Det kan vært så fortvilende når du står der og ikke føler noe som helst, når du trenger det mest. Kanskje følelsen av at du har mistet det er også en følelse som ikke er så god å få. Det kan være du har vært igjennom en periode med god flyt på intuisjonen din og du tenker ”Yes, nå suser det fremover” Også kommer skuffelsen..Så hva er det egentlig som ligger der å blokkerer for verdens beste verktøy du selv har inni deg? Dette innlegget vil gi deg noen svar som kan gi stor mening for deg.

Frykt. 

Frykt er kanskje den mest vanlige følelsen vi får som kan være med på å blokkere din intuisjon. Det er vigtig å finne ut hvor din frykt kommer ifra først og fremst og se nærmere på den følelsen slik at du kan lettere jobbe med nettopp den følelsen. Kan det feks handle om noe ifra din fortid som har kommet på veien din og hva er den frykten fra din fortid, hva prøver den å si deg og er det noe du kan gjøre for å bli venn med den følelsen? 

Tvil.

Tvilen kan altså være meget irriterende når den først er der. Det kan oppleves litt kaotisk fordi du får kanskje veldig mange syn eller følelser når du prøver å bruke intuisjonen din og ingenting føles rett av det du får ”opp” . Kanskje ikke tidspunktet er riktig til å bruke intuisjonen din , kanskje du står opp i en situasjon som gjøre til at du trenge svarene kjapt . I det så arbeider dessverre ikke intuisjonen eller tvilen så godt sammen, så det enkleste å gjøre da er å vente til tvilen ikke er så sterk inni deg. Så har du mer klarhet i energien din når du ønsker å bruke intuisjonen din.

Stress.

Stress blokkerer deffentlig intuisjonen din. Hvordan skal du klare å kontakte intuisjonen din når du er langt ifra kontakten til deg selv? Nemelig, det er veldig vanskelig. Det føles ut som det ligger en grå sky over den rene energien du er i kontakt med når du ikke har stress over deg. Så pust og ta pause, få styr på energien din før du prøver igjen 

Bedømmelse.

Bedømmelse av seg selv er grusomt, det fører ikke noe særlig godt ut av det. Vi alle gjør feil, vi alle er ikke like gode i dag som vi var i går , eller motsatt. Du må senke skuldrene dine til deg selv og måten du ser på deg selv på. Du er så utrolig bra uten bedømmelse hverken fra deg selv eller de rundt deg. Om noen dømmer deg så fjern dem ifra deg, de setter lokk på både deg selv og intuisjonen din. 

Mistenksom.

Om du kjenner på ordet så er dette en veldig dårlig energi å være i. Jeg tok dette med fordi jeg synes det er viktig i dette temaet. Når du er mistenksom så fjerne du deg selv i fra intuisjonen din, og lager kanskje en virkerlighet som ikke er der. Det blir veldig lite troverdighet og igjen blokkerer for din intuisjonen.

Sinne.

Sinne er ikke bra i det hele tatt for intuisjonen din. Om du er sint på en person feks og du prøver å bruke intuisjonen på denne personen..Så vit en ting, alt er energi og den følelsen du står i overfører du til denne personen..Så la vær med å bruk intuisjonen din når du er i ubalanse.

Om du ikke har lest mitt siste innlegg om intuisjonen så kan du lese om det her https://elisabethgimsoy.com/10-ting-tips-til-aa-bli-mer-intuitiv/

Om du har lyst på en gratis meditasjon om å komme mer i kontakt med deg selv, så kan du laste den ned gratis her https://winning-speaker-4029.ck.page/2ebf6d648f

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.