Utviklingskurs på Ærø

Ønsker du at din sjel skal våkne slik at du kan hjelpe andre med å våkne?

Utviklingskurs på Ærø

Kurs plan for 2020 kommer.

Plass til max 7 personer.

Ønsker du å utvikle deg spirituelt ,komme mer i kontakt med din åndelighet /høyere bevissthet og møte likesinnende så er dette noe for deg. Programmet er åpent for denne magiske uken, da det vil bli fokus på din utvikling, hver og en av dere. Samtidig stort fokus på felleskap. Nære samtaler, felles middag ,bålkos, avslapping og masse opplevelser.

Tema skjer underveis der du er i din utvikling. Som spirituell lærer så formidler Elisabeth ut ifra hennes høyere bevissthet, hennes åndelighet og hennes klarsyn.

Om du ønsker å delta så vil du komme til å dele hytte med andre kursdeltakere eller om du ønsker så kan du bo i telt, vi har ett 4 mannstelt til rådighet, eller du kan bringe med ditt eget. Eller du kan booke deg inn på Vindeballe kro om det er ledig i den perioden om ønskelig. ( Det er stor turisme i juni/juli og august her)

Tiden er inne for å komme mer i kontakt med oss selv og når vi hjelpes oss selv så kan vi hjelpe andre ut ifra det. Tiden er inne for å komme tilbake til vår naturlige kropp og med hjelp av bevisstgjøring så helbredes vi i det. Jorden trenger kjærlighet og vi kan gjøre en forskjell med å bringe dette ut fra oss selv.

Kursavgift for denne helgen er 3990 DKK

Dette inkluderer overnatting/el/vann, og kursavgift ( Frukt og kaffe/te vil hele tiden være tilgjengelig under kurs dagene) Binnende påmelding!

Om du har tidligere gått kurs hos meg får du 15 % avslag på kursavgiften.

Kurset starter fredag kl 18-21, lørdag 09-16 og søndag 09-15

Hvordan komme til Ærø?

Fly til København-tog til Odense-tog til Svendborg-ferge til Ærø

Om du kommer med bil så er navigasjon en god kamerat som viser vei. Ca 3,5 time fra Hirtshals og ca 1,3 time fra København til ferga. Husk å book ferga i god tid før du reise ( Ærøfærgene.dk) Ferga slutter å gå over kl 22 på kvelden.

Ta med eget sengetrekk/laken og håndklær. Om ikke kan du leie det hos oss for 100 DKK pr sett. Og kom akkurat slik du er , det er plass til alle J

Krav for å delta. Ikke være under andre behandlinger, Psykisk god form og 18 år. Alkohol forbud under oppholdet.

Om du kjenner at sjelen din ønsker å delta i dette, så lytt og bli med.

Har du spørsmål eller ønsker å delta så send meg en mail til post@elisabethgimsoy.com

Velkommen!

Varm hilsning fra Elisabeth Gimsøy

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.