Så sitter jeg i skrivende stund å skriver mitt første blogg innlegg her på min hjemmeside og jeg elsker det! Jeg føler jeg har så mange kanaler nå som jeg kan nå ut til og det elsker jeg enda mer. Noen ganger kan det slå meg at det kan være for mye, men kan det egentlig bli for mye av noe man brenner for? Nei, ikke for meg. Jeg har nå pr.dags dato Youtube som du kan finne her http://bit.ly/2KOHSXg , Instagram som du kan finne her https://www.instagram.com/elisabethgimsoy/ , Facebook som du kan finne her https://www.facebook.com/elisabethgimsoey og ønsker du å lese litt om kursene jeg har nå så kan du finne dem her https://elisabethgimsoy.com/fra-ego-til-sjelen/ ( Kurset heter ikke ego til sjelen, men åndelig selvutviklingskurs , som du kan lese om via denne linken. Reklame for egen bedrift.

Om du har sjekket hjemmesiden her så mangler det sikkert en del og det gjør det. Vi har ikke skrevet noe om oppholdet her på Ærø og alt som hører med i det fantastiske. Jeg lover, det kommer masse av dette. Grunnen til at det ikke har kommet med er fordi det var veldig viktig å få lansert hjemmesiden så fort så mulig og Ærø var ikke første prioritert på det tidspunktet. Men det har vært en sinnssyk reise på den gode måten og jeg gleder meg til å dele alt av innrykk. Og det har vært så utrolig gøy å dele masse underveis og jeg har vel kanskje vært mest aktiv på instagram om dette og det er så mange som har blitt inspirert av prosjektet vi har , så tusen takk til alle for lykke ønskninger og alle de fine meldingene dere har sendt underveis.

Jeg kommer også til å tilføye en del underveis her på hjemmesiden ,men i oppstart av nye energier så tar det tid å komme helt i mål og det er jo det som er veldig gøy i denne utviklingen. Man lager det ut ifra det som er mens det skjer. Nå skal jeg bare få fundamentet på plass først , alle retninger så kommer flyten etter det. Men herregud så gøy det er , følelsen av å ta ansvar av sitt eget liv er jo helt fantastisk! Det er jo noe jeg har slitt med tidligere..la andre styre det istede for å gjøre det selv som jeg gjør nå. Utrolig mestringsfølelse og herregud som jeg lærer av dette. Bli god på nye ting uten å være redd for å feile, den har ikke vært så tilstede før 🙂 Men nå er den så godt som på plass.

Uansett, så kjenner jeg at det er veldig godt å skrive litt igjen, og hvordan bloggen vil vokse ut ifra det. Det blir fint.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.