Særlig høysensitiv

Særlig høysensitiv, som jeg kanskje aldri har følt meg før men som jeg absolutt føler meg nå..til de grader! Synes det er litt vanskelig å skrive om dette, selv om jeg endelig har funnet årsaken til veldig mye som har hendt inni meg selv de siste 7-8 mnd. Derfor vil jeg prøve å skrive om det, kanskje det er lettere for meg sette ord på det. Forstå mer av min egen energi og hvor mye den egentlig tåler og ikke tåler. Det var noe som skjedde denne uken som ga utslag på energien min ( Igjen), men denne gangen var det så åpenbart og tydelig at jeg kunne ikke legge skylden på hverken at jeg var sliten eller stresset. Det som skjedde var at jeg engasjerte meg i dette med plastisk operasjoner, hvor farlig det er og hvor mange unge mennesker som blir påvirket av influencere som gjør dette. Samtalen med ei venninne gikk over flere timer på Instagram og jeg kunne merke underveis at jeg var inne i meget dårlige vibrasjoner fra samtalen, ikke av henne men energien i det vi snakket om. Så negativt at min egen energi ble overstimulert, og jeg stoppet ikke samtalen før det var for sent..Skaden var allerede skjedd. Jeg følte mitt følelsesmessig aspekt var bombadert av masse dårlige energier, jeg måtte legge meg ned på sofaen på kontoret og lukke øyene for å bli bedre, få kontroll eller bare kjenne meg selv igjen. Det skjedde ikke..jeg begynte å få feber..og måtte bare ligge med øyene lukket..Jeg ble syk. Presset på brystet kom og jeg følte meg veldig uvel.

Jeg måtte finne årsaken til at dette skjedde som kom så helt ut av det blå. Jeg følte meg angrepet av noe, og når skjedde det..Svaret lå der, det var samtalen vi hadde sammen, det vi snakket om som var så negativt. Grunnen til at jeg fant svaret med en gang er fordi jeg har grunn veldig sunne og friske tanker ellers i min hverdag så når dette oppsto så visste jeg med en gang at dette var grunnen, da jeg ikke tenker så mye negativt eller har dårlige tanker, eller mener så mye om alt så skjer rundt oss. Det er der jeg liker å være, og det er der jeg har ro.

I går kveld hadde jeg en kunde. Denne kunden har vært min faste kunde siden 2010 og har alltid hadde veldig fine samtaler med denne personen. Personen starter å fortelle litt om det personen har gått igjennom og jeg går jo inn med min empatiske forståelse for å være med i denne energien som blir fortalt. Og plutselig får jeg vanskeligheter med å puste, jeg føler jeg forsvinner litt i dette og miste litt kontroll..Jeg er inni personens historie og historien var så alvorlig at jeg kunne rett og slett ikke fortsette med å arbeide med dette. Jeg ble igjen angrepet av den negative energien som gjorde at jeg ble ekstremt overstimulert og dårlig. Dette satt meg virkelig ut! Jeg og Sune snakket litt om dette og så sier han ” kone, ikke se på dette som en dårlig ting, dette betyr at du har en sterk kontakt til deg selv” Og jeg vet ærlig talt ikke om det er så forbaska god ting, akkurat nå.

Jeg forstår jo nå, hvorfor jeg har fått disse anfallene..Jeg forstår nå hvorfor vi bor her på Ærø, jeg forstår nå hvorfor alt har skjedd..Endelig ser jeg det! Og nå måtte jeg felle noen tårer..noe slapp inni meg. Trykket fra brystet forløste..Og det får meg til å kjenne på at jeg at må la mine følelser for komme enda mer til, lære meg å la tårene få komme når de skal komme og ikke holde igjen fordi jeg ikke vil mærke etter, ikke frykte eller flykte fra min innerste kontakt. Jeg skal omfavne meg selv i dette, jeg skal lære meg å elske min sensitivitet og respektere den..Ikke bli syk eller bli stresset fordi man skal være sterk en gang og bestandig. Det er jo ingen andre sin feil , men kun min egen feil. Jeg skal nok ikke jakte på å bli overstimulert, jeg skal jakte på å finne nøkler som jeg trenger for å være mest mulig i balanse. Jeg tror mange som følger meg kanskje kan legge merke til når jeg er overstimulert, for da blir jeg veldig energisk. Overflod av energi og da er mitt følelsesmessig system i full blomst og for meg er det ikke en god ting ser jeg nå, for jeg blir veldig sliten når jeg er på vei ned..Dette ser jeg nå, dette er ikke noe jeg har vært bevist på før..men akkurat nå i det jeg skriver dette. Ærø er absolutt plassen for meg å være , uten tvil. Her finnes det ikke mye som kan overstimulere meg, og det er helt perfekt for meg. Så hva er det da som gir meg full blomst , jo det er at jeg gir alt for mye av meg selv utover, ikke at det er en negativ ting, men det jeg gir kan gjøre at jeg kommer i kontakt med traumer/dårlige følelser osv fra min fortid i mye av det jeg formidler og det er her det kan gå galt for meg. Mine følelser blir skremt trigget uten at jeg vil det, men de blir vekket når jeg ser på dem. Og vips, så blir disse følelsene overstimulert og går inn for å advare meg og jeg kan kjenne på frykt , stress, osv.

Jeg skal abselutt belyse mer av dette med å være særlig høysensitiv, for jeg vet at jeg ikke er alene om det. Kanskje denne oppdagelsen vil det komme masse godt ut av det. Jeg skal absolutt omfavne dette, jeg vil lære meg å leve med dette på en sunn og rolig måte. Jeg vet det vil komme til å være en utfordring for meg i samtaler med kunder som sliter ekstra mye, men dette skal jeg også finne en løsning på. Jeg må si at jeg føler jeg har født ett nytt barn inni meg selv nå. For ja jeg har alltid vært sensitiv, men aldri vært så ekstremt som nå og den sisten tiden jeg har vært igjennom. Nå skjønner jeg hvorfor jeg e helt vill med å få flere dyr hit til plassen vår, for det kjenner jeg at det gir meg indre ro. Spennende tid. Om du er Særlig høysensitiv, har du tips du gjerne vil dele ? Blir veldig glad for det iallfall 🙂 Kan dere ha det godt 🙂

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.