Hvordan holde på energien din

Jeg er i en så himla bra energi for tiden og tanken slo meg, denne energien må jeg holde meg i. Jeg merker at jeg har det så godt inni meg selv, jeg har en enorm kontakt til meg selv. Jeg ser det lyse og det fine overalt. Jeg ser også kontrasten i dette. Jeg legger merke til mennesker som er disconnected seg selv, de strever og sliter. Jeg sender dem gode tanker på at de finner utveien av dette. På en eller annen måte så kjenner jeg igjen disse, da jeg en gang var der selv. Jo mer jeg ropte jo mer smerter fikk jeg inni meg selv. Jeg merker jeg er så glad for at jeg ikke er i ett liv med masse drama, konflikter, og uro. Jeg valgte det heldigvis bort for mange år siden. Valgte å finne meg selv i stede for, og nå angrer jeg på at jeg ikke gjorde det da det sto på som verst. Men da kunne jeg jo ikke se noe, jeg klarte ikke å legge merke til meg selv en gang, så tiden var aldri rett til å endre vei den gang.

Jeg sa til typen for noen uker tilbake, at jeg fant meg selv her på Ærø. Jeg fant energien min som jeg har lengta etter. Jeg hadde kjent den inni meg tidligere men jeg klarte ikke å få tak på den, hvordan den kjentes ut eller hvordan den egentlig fungerte. Tidligere så hadde jeg følt meg innestengt i mitt eget sinn, inni min egen kropp, inn i noe som ikke var helt meg. En klok dame sa til meg før vi kom hit til øyen, ” Elisabeth, du trenger alle elementene rundt deg for at du skal ha det godt” Jeg kjente langt inni meg at hun hadde helt rett! Allerede da vi tok ferga over hit første gang så kjente jeg på en dyp kontakt inni meg selv. Jeg bare visste det når vi kom hit at her er plassen for meg og for oss, langt der inne. For ett spirituelt sted for sjelen å være. Noen ganger så banker det på innenfra fra sjelen, mens her banker naturen på bokstavelig talt inn til sjelen. Vet ikke hvor mange ganger jeg har våknet på natten at det har banket på utenfra og etter hver gang det har skjedd så har det alltid skjedd store gode spirituelle ting både med meg og plassen vår. Jeg trenger ikke å se langt for å se om dette er riktig, for jeg ser det på Sune, jeg ser det på Elias. Sune har virkelig kommet ned i hans kropp etter vi kom hit, for en forandring og for en transformasjon vi begge har går igjennom. Elias som veiviser..Daglig kommer han med visdom som kun handler om kjærlighet. ” Mamma, tenk at jeg har en så god mamma som deg” , “Pappa, jeg elsker å bo her fordi da er vi sammen” Alle disse nydelige ordene som gir oss betydningen på ekte tilstedeværelse og en tilhørighet.

Jeg kommer alltid til å fremsnakke Ærø, alltid! For er du interessert i det spirituelle så vil du bare elske å oppleve energiene her. De får deg til å se så mye av deg selv, de får deg til å komme tilbake til det naturlige deg og hvem du er! 90% av alle besøkende vi har hatt her, har får en indre spirituell reise som de vil ha mer av og de ønsker seg tilbake hele tiden. Det du finner her, finner du ikke mange plasser i verden, i promise you! Så tilbake til å beholde den gode energien du er i. Hold deg unna negative meninger og energier, eller i det hele tatt mennesker som gjerne vil si noe om det du står i ..det skal så lite til for at du blir usikker og faller ut av din nydelig og gode energi. Det som føles rett ut for deg vil kanskje ikke føles rett ut for andre og det er her det kan endre seg inni deg. Så ikke del så mye av dine eventuelt tanker eller planer, for når du er i den energien så er du i de riktige følelsene som manifesterer seg fremover. Energier er vibrasjoner og når det også kommer fra hele deg så vil det absolutt lønne seg i fremtiden 🙂 Om du er i vibrasjonen, prøv å finn ut hvordan du kan kanalisere den ut på riktig måte, for den energien bør belyses til dem som trenger det , da det er rent og ekte. Ga dette mening tro ? 🙂

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.