Udvid din bevisthed

299,00 DKK / måned

Vil du udvide din opmærksomhed og din spiritualitet, hvor personlig udvikling er i fokus?
Den tid, vi er i, handler lige om dette, udvide din egen opmærksomhed, få en dybere forståelse af dig selv og din spiritualitet.

 • LIVE-UDSENDELSER
  Du får 4-6 gange om måneden live udsendelse om energiperspektiver, samlet og hvad der sker inde i dig selv plus relevante emner.
  Disse live udsendelser er meget populære.
  Her har du muligheden for at stille spørgsmål undervejs og efter udsendelsen. Alle direkte udsendelser gemmes, så de kan ses, når det passer dig, hvis du ikke er i stand til at deltage.
 • MEDITATIONER
  1-2 meditationer i måneden, og disse sker live. Dette sker uden musik og andre øjeblikke, der kan forstyrre, fordi jeg vil have dig til at være fuldt ud til stede i din krop.
 • DU SPØRGER, SVARER JEG
  Sidste fredag ​​i hver måned åbner jeg op for dine spørgsmål om din personlige udvikling. Der er altid mange spørgsmål, der kommer undervejs, og her svarer jeg dem og giver dig personlig rådgivning og vejledning, og dette kan også være til stor hjælp for andre.
 • TEMA
  Nyt tema hver måned. Ændringer kan forekomme undervejs, fordi en spirituel rejse sker hele tiden uanset temaet. Gennem disse emner, teknikker og øvelser vil også komme til dig.
 • BONUSSER
  Bonus vil ske. (fx minitræning om din klarhed, helbredelse, manifestation osv.)
 • SAMFUND
  Du vil nu have mulighed for at komme i kontakt med andre spirituals, der er lige så interesseret i personlig udvikling som dig, og det er så magisk. Her får du masser af inspiration og glæde.
 • PERSONLIG SUPPORT
  Jeg har en jordnær og varm tilgang til at hjælpe dig, så hvis du har brug for hjælp undervejs, kan jeg hjælpe dig med dine spørgsmål. Hvis du ønsker privat konsultation, får du 15% rabat på dette medlemskab.
 • LUKKET FACEBOOK GRUPPE
  Dette sker i en lukket Facebook-gruppe, og alt, hvad der sker i medlemskabet, er live . Intet jeg laver på forhånd, alt sker her og nu ! Dette skyldes, at så får du den rigtige energi, du har brug for, og som giver dig mest løft og renhed. Du vil opdage, at du får nøjagtigt det, du har brug for, ikke for meget og ikke for lidt. Dette er vigtigt for energierne at blive fascinerede og afbalancerede i dine energier.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.