Kåret til verdens mest klarsynte

Klarsyn og energi forløp på 4 uker

2.999 kr.

 

Online forløp i 4 uker om intuisjon, meditasjon, sjelen/spirit, energier og bevisstheten.

Oppstart: Torsdag 20 april og 18 mai

Sted: Online

Om spørsmål så ikke vent med å ta kontakt.

 

 

VISJON

Jeg arbeider daglig med mennesker og målet er alltid det samme, og gi deg de beste resultatene for å bli ren, sterk og en kjærlig utgave av deg selv med mitt klarsyn, spirituelle og veiledende tilgang.

DU ER IKKE ALENE

Kanskje du merker at mennesker forsvinner fra livet ditt , jobber som aldri føles riktig ut, ensomheten bare blir større å større, verden blir mer vanskelig å være i , enda vanskeligere er det å finne kjærligheten eller å være i forhold , du selv føler du blir mer og mer borte ifra deg selv og mangler mer og mer tilhørighet.

Du har garantert kjent på nye følelser inni deg som du kanskje ikke helt forstår så mye av, da det kan både storme inni og det kan føles meget overveldende. Noen kaller det for høyere dimensjoner, jeg kaller det for at det er sjelen din som du har kommet tettere på de siste årene. Sjelen har ikke riktig fått plass, da det er din spirit som har igjennom mange år veiledet deg på en veldig slitsom måte.

FORLØPET

Du vil komme til å lære om energier om hvor kraftfulle de er og hvor mye du kan oppnå av å forstå hvordan energiene fungerer. Læren om bevisstheten som er så viktig å være i kontakt med , slik at din oppmerksomhet er på de riktige stedene i din hverdag. Læren om sjelen/ spirit hvor stor forskjell det er på de. Læren om hvor intuisjonen er det aller viktigste verktøyet vi skal bruke i vår fremtid. Læren om meditasjon, hvor du kan finne kontakten til deg selv og livet ditt med en enorm ro. Og sist men ikke minst, hvordan få balanse mellom ditt sinn, kropp og sjel.

Forandring starter med bevisstheten. Det gjelder både dine styrker og svakheter, og når du oppdager hva som spiller deg dårlig og som spiller deg godt, så velger du selvfølgelig det som spiller deg godt. Men du må først oppdage det.

DU ER VELKOMMEN HOS MEG

Er du en kvinne mellom 25-65 år som har lyst på forandringer i ditt liv, som savner retning og følelsen av å være sterk i deg selv. Du ønsker bedre balanse og harmoni i din kropp, dine tanker og dine følelser. Du ønsker å ha tilgang til dine talenter, gripe dine muligheter og lever ut ditt potensiale. Du drømmer om å ta lederskap i ditt eget liv og styrer det i den retningen , som gjør deg aller mest glad og tilfreds. Så er dette kurset noe for deg.

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.